Over ons | Van Ouwerkerk BV

desktop

Tablet

Mobiel

Over ons

Familiebedrijf

Van Ouwerkerk is een familiebedrijf met een historie die zo’n 180 jaar teruggaat. Inmiddels staat de 6e generatie aan het roer. Deze stabiliteit in leidinggeven is ook terug te zien in de omgang met relaties. Van Ouwerkerk hecht aan duurzame contacten waarbij vertrouwen, doen wat we beloven en efficiëntie altijd bovenaan staan.

Ons team

De directie van Van Ouwerkerk is in handen van Ronald en Sander van Ouwerkerk.
Zij krijgen op kantoor ondersteuning van operationeel manager/ kwaliteitsmedewerker Marijn , Front Office Medewerker, logistiek planner Nino en onze commercieel medewerkers Jan-Kees en Ronald.
Anita is samen met Gerard verantwoordelijk voor de financiën.
De technische dienst bestaat uit Rick, Leon en Jan.  Eveline is HR-adviseur.

Op locatie bestaat ons team uit een vrachtwagenchauffeur, terreinbeheerder, kraanmachinist (depot Middelburg) en op de schepen uiteraard uit een complete bemanning.

Davy Openneer, kraanmachinist

1 of 4

Tom de Kam, shovelmachinist

2 of 4

Jan Goud, technische dienst

3 of 4

Andre Openneer, chauffeur

4 of 4

Missie

Van Ouwerkerk is producent en transporteur van vele soorten zand en schelpen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat onze materialen tijdig worden geleverd en voldoen aan de gewenste kwaliteit.
Als onafhankelijk familiebedrijf willen wij voor onze relaties een professionele en betrouwbare partner zijn en blijven. Flexibiliteit, loyaliteit en oplossingsgerichtheid zijn hierbij onze kernwaarden.

Visie

Van Ouwerkerk is een zelfstandig en financieel gezond familiebedrijf met een duidelijke structuur. Wij streven naar korte lijnen tussen medewerkers en directie en een goede samenwerking met onze partners met als doel onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Hierbij zorgen we voor de juiste balans tussen People, Planet en Prosperity. Naast onze huidige producten en services onderzoeken we ook nieuwe mogelijkheden.

‘Vanuit de thuishaven bevaren we bestaande én nieuwe wegen’

Scroll naar boven