Over ons | Van Ouwerkerk BV

Over ons

Familiebedrijf

Van Ouwerkerk is een familiebedrijf met een historie die zo’n 180 jaar teruggaat. Inmiddels staat de 6e generatie aan het roer. Deze stabiliteit in leidinggeven is ook terug te zien in de omgang met relaties. Van Ouwerkerk hecht aan duurzame contacten waarbij vertrouwen, doen wat we beloven en efficiëntie altijd bovenaan staan.

Ons team

De directie van Van Ouwerkerk is in handen van Ronald en Sander van Ouwerkerk. Zij krijgen op kantoor ondersteuning van kwaliteitsmedewerker Marijn de Munck en onze commercieel medewerkers Annemarie Geers en Jan Kees Paauwe. Anita van Ouwerkerk is verantwoordelijk voor de financiën, waarbij zij wordt ondersteund door Annette Burger. De technische dienst bestaat uit Rick van den Hoogen en Jan Goud.

Rick v.d. Hoogen, technische dienst

1 of 7

Ronald van Ouwerkerk, directeur

2 of 7

Marijn de Munck, kwaliteitsmedewerker

3 of 7

Anita van Ouwerkerk, financiele administratie

4 of 7

Jan-Kees Paauwe, planner

5 of 7

Sander van Ouwerkerk, directeur planner scheepvaart

6 of 7

Annemarie Geers, commercieel

7 of 7

Op locatie bestaat ons team uit een vrachtwagenchauffeur, terreinbeheerder, kraanmachinist (depot Middelburg) en op de schepen uiteraard uit een complete bemanning.

Davy Openneer, kraanmachinist

1 of 4

Tom de Kam, shovelmachinist

2 of 4

Jan Goud, technische dienst

3 of 4

Andre Openneer, chauffeur

4 of 4

Missie

Van Ouwerkerk is producent en transporteur van zanden en schelpen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat onze materialen tijdig worden geleverd en voldoen aan de gewenste kwaliteit.
Als onafhankelijk familiebedrijf willen wij een professionele en betrouwbare partner zijn voor al onze relaties. Flexibiliteit, loyaliteit en oplossingsgerichtheid zijn hierbij onze kernwaarden.

Visie

Van Ouwerkerk is een zelfstandig en financieel gezond familiebedrijf met een duidelijke structuur. Wij streven naar korte lijnen tussen medewerkers en directie en een goede samenwerking met onze partners met als doel onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Hierbij zorgen we voor de juiste balans tussen People, Planet en Prosperity. Naast onze huidige producten en services onderzoeken we ook nieuwe mogelijkheden.

‘Vanuit de thuishaven bevaren we bestaande én nieuwe wegen’

Op zoek naar een producent van zand en schelpen? Of een leverancier van grind, granulaat of grond?

Bij Van Ouwerkerk in Middelburg vindt u een breed assortiment van deze en andere producten. Wij helpen u graag het juiste product te kiezen.

Vaak hebben we het gewoon op voorraad en direct leverbaar, zowel over water als per as. En altijd tegen een zeer scherpe prijs!

Daarom Van Ouwerkerk

©2021, Van Ouwerkerk | Wigman Van Dijk

Uijterschootweg 14 | 4338 PN Middelburg | info@vanouwerkerkbv.nl | tel. 0118-612728
Scroll naar top