Like ons op facebook!

Schelpen

Wie schelpen wil kopen, laat zich eerst goed informeren over de diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de toepassing, biedt Van Ouwerkerk de volgende soorten aan:

 

Gewassen schelpen voor drainage, ter isolatie, voor bodembedekking, etc.

De Noordzeeschelpen van Schelpenhandel Van Ouwerkerk zijn zeer breed inzetbaar. Ze worden al sinds jaar en dag toegepast in de weg- en waterbouw, door overheden, aannemers, hoveniers, campings en particulieren uit Zeeland en ondertussen weet de rest van Nederland en ook België ons steeds beter te vinden.

 

Kleischelpen, ideaal voor halfverharding.

Kleischelpen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, een mengsel van schelpen en klei. Omdat de kalk uit de schelpen zich hecht aan de klei, ontstaat er zeer hard materiaal, dat perfect dienst doet als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. Een bijkomend voordeel is dat onkruid en mos zich minder goed hecht, door het Ph-gehalte van de schelpen.

 

Schelpen uit eigen productie

Bestellen bij de bron kent zo zijn voordelen. Doordat wij met eigen materieel winnen, zelf wassen en zeven kunnen wij zeer concurrerend werken. Bestel bij de bron en wij voorzien u graag van onze producten, informatie, advies en een goede prijsstelling!

 

Duurzaam

Bovendien is de schelp een verantwoord, duurzaam en natuurlijk product. Nieuwe aanwas van het product vindt voortdurend en via een natuurlijk proces plaats.

 

BSB certificaat

Voor de Noordzeeschelpen beschikt Van Ouwerkerk BV over het BSB certificaat. Dat houdt in dat we aan de milieutechnische eisen voldoen, welke in het Bouwstoffenbesluit staan.

 

 

 

Wilt u meer informatie of bestellen?

Bel dan 0118-612728 of vul ons offerteformulier in!