Like ons op facebook!

Schelpenpaden in natuurgebieden

Schelpenpaden: Puur natuur!

Vele wandelpaden en fietspaden in Nederlandse natuurgebieden, bossen en stadsparken zijn schelpenpaden en dat is geen toeval:

 

Schelpenpaden passen in een natuurlijke omgeving, zijn eenvoudig te verwerken, gaan lang mee, draineren goed, zijn economisch gezien zeer verantwoord en vormen een perfecte verharding voor dit gebruik. De kleischelpen en Noordzeeschelpen van Van Ouwerkerk zijn dan ook bij uitstek gechikt voor deze toepassing.

 

Prettig voor wandelaars en altijd passend in het landschap

Schelpen zijn ideaal voor het verharden van paden en terrassen. Wandelen over een schelpenpad is een prettige en comfortabel: De ondergrond veert lcht mee en dat is natuurlijk prima voor de gewrichten en spieren. Daarnaast passen schelpen visueel gezien bij uitstek in elke natuurlijke en gecultiveerde omgeving.

 

Minder mos en onkruid

Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte van de schelpen hecht onkruid en mos bovendien minder goed.

 

Bestel direct bij de bron!

 

Doordat wij alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa- en Benor-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen! Klik hier voor uw aanvraag …