Like ons op facebook!

Schelpen voor tuin en terrein

Schelpen zijn decoratief en duurzaam

 

Schelpenpaden en -terrassen sieren vele tuinen en terreinen van bedrijven en particulieren op en daar is een simpele verklaring voor: Schelpen laten zich eenvoudig verwerken, zijn niet duur, gaan lang mee, zijn decoratief en draineren uitstekend. 

 

U komt onze schelpen dan ook overal tegen: In tuinen, perken, parken, bossen, op campings, vakantieparken, recreatieterreinen, duingebieden, parkeerterreinen, sportterreinen etcetera.

 

Velen weten Van Ouwerkerk dan ook te vinden voor het leveren van schone, fraaie én gecertificeerde ‘gewassen’ schelpen en voor ongewassen kleischelpen voor halfverharding.

 

Minder mos en onkruid

 

Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte van de schelpen hecht onkruid en mos bovendien minder goed.

 

Bestel direct bij de bron!

 

Doordat wij alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa- en Benor-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen! Klik hier voor uw aanvraag …