Like ons op facebook!

Dé Schelpen Specialist

Bestel bij de bron: De Schelpen-Expert!

Onze schelpen worden op grote schaal toegepast voor verharding van wandelpaden, fietspaden, tuinpaden en terrassen.

Daarnaast worden onze gecertificeerde kleischelpen en Noordzeeschelpen ook toegepast op en rondom speelterreinen, speeltuinen, sportcomplexen, attractieparken, recreatieparken, bungalowparken, campings, etc.

 

Kleischelpen of gewassen schelpen

Onze kleischelpen zijn perfect inzetbaar als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden en parkeerterreinen. De kalk uit de schelp hecht zich aan de klei, zodat er een gebonden materiaal ontstaat. Door het hoge Ph-gehalte (zuurgraad) van de schelpen hecht onkruid en mos bovendien minder goed.

Onze gewassen schelpen zijn perfect voor een decoratieve invulling van tuinen, borders etcetera. Daarnaast worden de gewassen schelpen van Schelpen-Expert Van Ouwerkerk veelvuldig ingezet voor isolatie- en drainage-doeleinden.

 

De Schelpen-Expert

Waarom Van Ouwerkerk zich de Schelpen-expert mag noemen? Dit is het verhaal:

Wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee en de manier waarop wij de schelpen winnen is een door onszelf ontwikkelde innovatie. Daarnaast reinigen en zeven wij de schelpen ook zelf. Voorts kunnen onze klanten – indien gewenst – gebruik maken van ons brede distributieapparaat; over water en land. Zo houden wij het volledige traject in eigen handen. Van Ouwerkerk, schelpen en de klant: Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa- en Benor-gecertificeerd. Al deze feiten samen vormen uw garanties voor kwaliteit tegen scherpe prijzen!’

 

Bestel direct bij de bron!

Doordat wij alles in één hand houden, geniet u interessante voorwaarden: Wij winnen de schelpen met eigen schepen op de Noordzee. Daarnaast reinigen, zeven en distribueren we indien gewenst zelf; over water en land. Daar komt niemand tussen. Last but not least zijn onze schelpen Kiwa- en Benor-gecertificeerd. Dit alles vormt uw garantiepakket voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen! Klik hier voor uw aanvraag …